Stúdió-V Ingatlanhasznosító Kft.

INGATLAN MANAGEMENT

Saját tulajdonú ingatlanok bérbeadása.

A Stúdió-V Kft-t 2005-ben alapították, mint vagyonkezelő holding vállalatot. A társaság bevételeinek döntő hányada a saját tulajdonú ingatlanok bérbeadásából, illetve más vállalatokban birtokolt üzletrészei után járó osztalékból származik.


Vagyonkezelés

A társaság vagyonkezelési tevékenységét vállalatokban való részesdés szerzése, illetve a tulajdonrésszel járó jogok gyakorlása alkotja. A cég részesedése kapcsolt vállalkozásokban az elmúlt időszakban meghaladta a 3,5 milliárd Forintot. A portfoliót elsősorban mezőgazdasági tevékenységben érdekelt vállalatok (Alkotmány Agro Zrt, Fűzvölgyi Mezőgazdasági Zrt) alkotják.

Ingatlan

Az elmúlt években a Stúdió-V Kft. a szisztematikus felvásárlások révén jelentős tulajdonrészhez jutott egy rendkívül kedvező fekvésű budapesti ingatlanban a város központjában. A Kossuth Lajos térre, illetve a Vértanúk terére nyíló társasházban birtokolt lakásokat magánszemélyek, a kereskedelmi hasznosítású tereket pedig kiskereskedelmi, vendéglátóipari, illetve pénzügyi szolgáltató vállalatok vették bérbe. Az épület magasabb fokú hasznosítása érdekében a társaság a közeljövőben ingatlanai egységes arculatú fejlesztését tervezi.

H-1051 Budapest,

Vértanúk tere 1.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name