Az ARAGO Befektetési Holding Zrt.-t 1995-ben alapították Budapesten.

A cég az ARAGO Csoport egyik legnagyobb jelentőséggel bíró tagja, amely az alapítása óta cégóriássá nőtte ki magát. A cég tulajdonosa, egy jelentős tapasztalattal rendelkező fizikus-üzletember, aki önállóan, üzleti partnereivel és managementje segítségével, az alapítástól kezdve újabb és újabb üzletágakban próbálta ki magát, így tapasztalatokat szerezve meghódított számos kihívásokkal teli iparágat is. Ennek köszönhetően a cég aktívan tevékenykedik az energiaiparban, a fémiparban, az agrárium- és a turisztika területén és portfóliója folyamatosan bővül.

Az ARAGO Csoport sikeresen működik Magyarországon, de üzleti terveit egyre inkább a nemzetközi piacra is irányítja. Ennek köszönhetően erős jelenlétet tud magáénak a közép- kelet európai régión kívül Nyugat- Európában és a Balkánon egyaránt. Az ARAGO csoport hazai és külföldi cégekkel együttműködve mindig nyitott az új, akár innovatív befektetési lehetőségekre.

A cégcsoport sikere abban rejlik, hogy rugalmasan viszonyul és jól alkalmazkodik a gyorsan változó gazdasági és piaci környezethez, így befektetési ambícióit és stratégiáját is ennek megfelelően alakítja ki.

Az ARAGO minden olyan befektetést is megvizsgál, amelyekben jelentős potenciált lát, akár a jövőre nézve is és nem zárkózik el semmilyen lehetőségtől, sőt folyamatosan keresi azokat.

„Aki a matematikán kívül kiejti azt a szót, hogy lehetetlen, az híján van a kellő elővigyázatosságnak.”

François Arago

H-1054 Budapest,

Akadémia u. 6, 6 emelet.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name