Fűzvölgyi Agrár Termelő Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

AGRÁRIUM

A Fűzvölgyi Agrár Termelő Zrt. 2002-ben jött létre az Egyetértés Mezőgazdasági Termelőszövetkezet jogutódjaként.

A társaságban a Stúdió-V Kft. 2014-ben szerzett többségi tulajdonrészt. Jelenleg a vállalkozás fő profilja szántóföldi növénytermesztés, illetve mezőgazdasági szolgáltatások nyújtása.

A cég a növénytermesztés keretében a 2022-es évben a 945 hektárra adott be Egységes területalapú támogatási kérelmet. A gazdálkodáshoz szükséges földet a társaság magánszemélyektől bérli. Jellemzően az olyan klasszikus szántóföldi növények kerülnek termesztésre, mint az őszi búza, őszi árpa, káposztarepce, napraforgó, illetve takarmánykukorica. A cég saját szárító üzemmel, illetve 10.100 tonna befogadására alkalmas raktárbázissal és kiterjedt gépparkal rendelkezik Magyarszerdahelyen.

A mezőgazdasági szolgáltatások elsősorban az ezekhez tartozó munkaműveletek szolgáltatásának nyújtásával foglalkozik, társcégek, illetve a szabad kapacitások függvényében külsős mezőgazdasági vállalkozások részére egyaránt. A mezőgazdasági vállalat folyamatos fejlesztéseket eszközöl, amelyek keretében a növénytermesztési tevékenység korszerűsítésének és hatékonyságának növelése jegyében 2021-ben gépparkjának bővítése, illetve modernizálása mellett döntött és a Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása című, VP2-4.1.8-21 kódszámú felhívásra adott be pályázatot. A pályázat kedvező elbíráslásban részesült.

H-8777 Fűzvölgy,

Kossuth Lajos utca 47.

H-1054 Budapest,

Akadémia u. 6, 6 emelet.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name